top of page

AMBACHTELIJK VERVAARDIGDE STALEN DEUREN EN RAMEN

Smederij Van De Velde is trots op de kennis en ervaring die van de ene generatie op de andere werd doorgegeven. Dankzij een jarenlange liefde voor kunstsmeedwerk combineren we vakmanschap en moderne technieken om unieke stukken te maken voor uw woning. Wij maken functionele ontwerpen, steeds met respect voor ons ambacht, waarbij we bandwerk vermijden. Een woning moet uw karakter uitstralen en bij Smederij Van De Velde helpen wij u hierbij graag verder.

stalen binnendeur op maat

VERFIJNDE AFWERKING

Onze stalen deuren en ramen worden standaard voorzien van klaar gelaagd glas, ook andere glassoorten zoals kathedraal, flutes , estriado , … zijn mogelijk.  Elk stuk wordt zorgvuldig afgewerkt met mastiek of glaslatten, waarbij we veel aandacht besteden aan detail en afwerking. Wij bespreken met u het type afwerking dat u wenst, zodat het perfect past bij de stijl van uw woning. Modern of klassiek, Smederij Van De Velde ontwerpt unieke stukken op maat.  

Anchor 1

SMEEDWERKOPLOSSINGEN VOOR ELKE RUIMTE

Naast stalen deuren en ramen bieden we een ruim aanbod aan andere smeedwerkoplossingen. Zo maken wij prachtige douchewanden en deuren voor inloopdouches; zo krijgt elke ruimte in uw huis een unieke toets. We kunnen ook maatwerk smeedijzer leveren voor uw poolhouse en alle soorten binnendeuren en buitendeuren. Met onze stalen elementen voegt u een vleugje karakter toe, zowel aan uw woning als uw tuin.

 

Transformeer uw woning met op maat gemaakt smeedwerk voor stalen deuren en ramen. Neem vandaag nog contact op met Smederij Van De Velde om uw wensen te bespreken.

bottom of page