top of page

SMEDERIJ VAN DE VELDE TILT UW INTERIEUR NAAR EEN HOGER NIVEAU

Bij Smederij Van De Velde willen we al meerdere generaties lang adembenemende trappen en trapleuningen creëren die uw woning uniek maken. Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor uw huis of wilt u een bestaande trap laten renoveren? Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw stijl en wensen.

intro
ijzer smeden

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN:
U BEDENKT HET, WIJ MAKEN HET

Bij ons is alles mogelijk. Van klassieke krullen en verfijnde details die een vleugje nostalgie toevoegen aan uw interieur, tot strakke en moderne lijnen om een eerder eigentijdse uitstraling te creëren. Smederij Van De Velde ontwerpt zowel een imposante trap voor de entreehal of een bescheiden buitentrap die leidt naar een studio boven de garage. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat uw trap een echte pièce unique wordt.

Anchor 1

BETAALBAAR MAATWERK

Integreer de schoonheid van smeedwerk in uw interieur en transformeer uw trap in een pronkstuk. Smederij Van De Velde staat klaar om uw visie letterlijk in de juiste vorm te gieten. Van het ontwerp tot de installatie, wij begeleiden u gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat elk aspect van uw trap en trapleuning perfect is. Wij zijn steeds transparant over de prijs en bespreken de mogelijkheden voor uw budget.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen met onze unieke smeedwerktrappen en trapleuningen op maat.

bottom of page