top of page

POORTEN EN HEKKEN, SMEEDWERK OP MAAT VAN UW WONING

Bij Smederij Van De Velde begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte stalen hekken en poorten in kunstsmeedwerk aan, passend bij elk budget. Bent u op zoek naar een eenvoudig en elegant ontwerp of een gedetailleerd kunstwerk met krullen, bloemen en kleine afwerkingen? Wij leveren op maat gemaakt smeedwerk dat aan al uw wensen voldoet.

metalen poort op maat

VEELZIJDIGHEID VAN MAATWERK

Onze stalen hekken en poorten worden op maat gemaakt in alle afmetingen, zowel groot als klein. Of u nu een hekwerk nodig heeft voor uw woning, bedrijfspand of openbaar terrein, geen project is ons te gek. Onze expertise omvat zowel draaihekken als schuifhekken . Deze kunnen ook geautomatiseerd worden voor extra gemak en veiligheid. Met onze op maat gemaakte stalen hekken en poorten krijgt uw tuin of terrein de perfecte afwerking.

Anchor 1

DUURZAAMHEID EN AFWERKINGSGRAAD

Bij Smederij Van De Velde hechten we veel belang aan duurzaamheid. Al onze stalen hekken en poorten worden gemetaliseerd en gepoederlakt of gegalvaniseerd. Deze afwerking garandeert niet alleen een langere levensduur, maar biedt ook bescherming tegen weersinvloeden. Wij zorgen ervoor dat elk stuk smeedwerk met de grootste nauwkeurigheid wordt afgewerkt, met oog voor detail en kwaliteit.

Creëer een veilige en stijlvolle omgeving met op maat gemaakt smeedwerk voor stalen hekken en poorten. Neem vandaag nog contact op met Smederij Van De Velde en ontdek onze mogelijkheden.

bottom of page